Real Madrid blijft mede door schitterende treffer Valverde foutloos dit seizoen

real madrid

Koploper Real Madrid heeft zondag ook de vijfde wedstrijd van het seizoen in La Liga winnend afgesloten. De ‘Koninklijke’ was mede dankzij een schitterend doelpunt van Federico Valverde met 4-1 te sterk voor RCD Mallorca. In de Serie A liet een Nederlands getint Atalanta verrassend punten liggen tegen laagvlieger Cremonese (1-1). Real kwam in de 35e minuut verrassend op achterstand in Estadio Santiago BernabĂ©u, waar Eden Hazard de plaats van de geblesseerde aanvoerder Karim Benzema innam. Vedat Muriqi kon bij de tweede paal binnenkoppen uit een indraaiende vrije trap van Lee Kang-in. Het antwoord van de thuisploeg liet niet lang op zich wachten en was bovendien bijzonder fraai. Valverde dribbelde vanaf eigen helft richting het doel van Mallorca, passeerde meerdere tegenstander en klopte doelman Predrag Rajkovic met een schitterende uithaal in de kruising.(NU)…[+]