Real Madrid dicht bij halve finales CL door hattrick Benzema tegen Chelsea

real madrid

Real Madrid heeft woensdagavond een grote stap naar de halve finales van de Champions League gezet. De ‘Koninklijke’ was op Stamford Bridge door een hattrick van uitblinker Karim Benzema met 1-3 te sterk voor titelhouder Chelsea. Benzema zette Real in de eerste helft in een tijdsbestek van vier minuten op een 0-2-voorsprong. Kai Havertz deed voor rust nog wat terug voor Chelsea, maar het bleek niet meer dan een eretreffer voor ‘The Blues’. Benzema tekende aan het begin van de tweede helft door geklungel van doelman Édouard Mendy voor een hattrick. Met zijn doelpuntenproductie in Londen liet Benzema nog maar eens zien in blakende vorm te verkeren.De Franse spits, dit seizoen tot dusver goed voor 37 doelpunten in 36 officiële wedstrijden, maakte op Stamford Bridge de vierde Champions League-hattrick uit zijn loopbaan.(NU)…[+]