Real Madrid verliest klungelig en raakt mogelijk verder achterop bij Barcelona

real madrid
Real Madrid heeft zondag opnieuw schade opgelopen in de strijd om de Spaanse titel. De regerend landskampioen verloor door een eigen doelpunt op bezoek bij RCD Mallorca: 1-0. Real Madrid beleefde een uiterst vervelende middag op Mallorca, waar doelman Thibaut Courtois al in de warming-up afhaakte. Diens vervanger Andriy Lunin zag in de elfde minuut de bal via het hoofd van verdediger Nacho in het doel ploffen. In de tweede helft bracht Real Madrid-coach Carlo Ancelotti onder anderen Luka Modric en Toni Kroos binnen de lijnen. De Italiaan kon niet beschikken over aanvoerder Karim Benzema. De Gouden Bal-winnaar verliet donderdag geblesseerd het veld tegen Valencia en was niet inzetbaar. De vele wissels leverden voor Real Madrid niet het gewenste resultaat op. Marco Asensio kreeg na een uur vanaf de strafschopstip de grootste kans, maar zijn poging werd gestopt door doelman Predrag Rajkovic.(NU)…[+]