Real Madrid verspeelt kop aan Barcelona

real madrid

Real Madrid heeft de koppositie in La Liga verspeeld. De sterrenploeg van coach Zinédine Zidane moest op eigen veld tegen middenmoter Las Palmas genoegen nemen met een punt: 3-3. Daardoor is Barcelona de nieuwe koploper. Het team van de scheidende coach Luis Enrique versloeg eerder op de avond Sporting Gijón met 6-1. Barça heeft nu een punt meer dan Real Madrid, dat nog wel een wedstrijd moet inhalen. Real Madrid keek vijf minuten voor tijd nog tegen een achterstand van 1-3 aan. De thuisploeg speelde bovendien vanaf de 47e minuut met tien man na de tweede gele kaart voor aanvaller Gareth Bale. Dankzij twee late treffers van sterspeler Cristiano Ronaldo (strafschop en kopbal) ontsnapte Real Madrid aan een nederlaag.(Telegraaf)…[+]