Real Madrid wint spektakelstuk, Juventus en Napoli maken geen fout

real madrid

Real Madrid heeft zich zondag naar een 3-5 zege bij Real Betis geknokt. In Italië maakten koplopers Juventus en Napoli geen fout, terwijl Borussia Dortmund in Duitsland naar plek twee klom. Real Madrid moest diep gaan voor de zege in Sevilla. De ploeg stond bij de rust nog met 2-1 achter. Marco Asensio had de ‘Koninklijke’ weliswaar op voorsprong gezet, maar via Aissa Mendi en een eigen doelpunt van Nacho Fernandez nam de thuisploeg de leiding.

Na rust kwam Real via Sergio Ramos al snel op gelijke hoogte, waarna Asensio met zijn tweede treffer van de avond voor 2-3 zorgde. Cristiano Ronaldo schoot vervolgens de 2-4 achter Betis-doelman Antonio Adan.  Sergio Leon maakte het met de 3-4 nog wel spannend, maar invaller Karim Benzema zorgde in blessuretijd voor de bevrijdende 3-5. Real blijft ondanks de zege vierde op zeventien punten achterstand van koploper FC Barcelona, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie. Nummer drie Valencia heeft maar één punt meer.(nu.nl)…[+]