Real Madrid wint zonder Ronaldo nu wel van Leganes

Ronaldo hekelt

Real Madrid heeft woensdag het inhaalduel bij Leganes in de Primera Division gewonnen. De formatie van coach Zinedine Zidane was met 1-3 te sterk. Leganes was vorige maand verantwoordelijk voor de uitschakeling van de ‘Koninklijke’ in de Copa del Rey. Even leek de ploeg van coach Asier Garitano op weg naar een nieuwe stunt. Unai Bustinza zette de thuisploeg namelijk al na vijf minuten op voorsprong.

Lucas Vazquez stelde echter al snel orde op zaken door de 1-1 te maken, waarna Casemiro nog voor rust Real op voorsprong zette. Via een strafschop bepaalde aanvoerder Sergio Ramos de eindstand vlak voor tijd op 1-3. Real trad aan zonder topspelers als Cristiano Ronaldo en Marcelo en doelman Keylor Navas, terwijl Gareth Bale inviel. Ramos stond wel in de basis en hij liep in de tweede helft aan tegen zijn 163e gele kaart, goed voor een record in de Primera Division.(NU)…[+]