Real opent Champions League met verrassende thuisnederlaag tegen Shakhtar

real

Real Madrid is de Champions League woensdagavond begonnen met een nederlaag. De ploeg van coach Zinédine Zidane ging op eigen veld verrassend met 2-3 onderuit tegen Shakhtar Donetsk. Met het oog op El Clásico van zaterdag op bezoek bij FC Barcelona startte Real met een B-ploeg aan de wedstrijd in het Estadio Alfredo Di Stéfano. Zo begonnen onder anderen Karim Benzema, Toni Kroos en Isco op de bank. Ook Shakhtar moest improviseren met de opstelling, want bij de Oekraïners waren zeven spelers geveld door COVID-19. Desondanks leidden de bezoekers bij rust met 0-3.Na een klein half uur opende Tetê de score met een schuiver in de linkerhoek, vier minuten later verdubbelde Raphaël Varane de marge met een eigen doelpunt en kort voor rust maakte Manor Solomon de derde treffer na een fraai hakje van Tetê.(NU)…[+]