Robben benadrukt dat toekomst ‘echt nog helemaal open ligt’

robben

Arjen Robben weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De aanvaller van Bayern München wil eerst het seizoen afmaken met ‘Der Rekordmeister’ en neemt pas daarna een beslissing. De 35-jarige Robben maakte in december bekend dat hij zijn aflopende contract bij Bayern niet verlengt en zei aanvankelijk dat hij vóór het einde van het seizoen een keuze zou maken, maar dat stelt hij dus uit.

“Wat er na Bayern gebeurt, ligt echt nog helemaal open. Ik heb mijn toekomst een beetje opzijgeschoven de laatste maanden, ik wilde eerst weer helemaal fit worden”, aldus Robben, die zaterdag na vijf maanden blessureleed zijn rentree maakte, maandag tegen het AD. “Ik ben dankbaar dat heel veel clubs zich voor me hebben gemeld de afgelopen maanden. Er zijn nu nog drie wedstrijden te gaan bij Bayern en daarin wil ik nog een keer kampioen worden en de bekerfinale winnen. Daarna zien we wel wat ik wel of niet ga doen.”

Nadat Robben zijn afscheid had aangekondigd, werd bekend dat PSV een van de clubs met interesse is. Het is voor de 96-voudig international geen optie om zijn loopbaan in China of het Midden-Oosten af te sluiten.(NU)…[+]