Ronaldo helpt Juventus in extremis aan gelijkspel in bekerduel bij Milan

ronaldo

Cristiano Ronaldo heeft Juventus donderdag nipt aan een gelijkspel geholpen tegen AC Milan. De heenwedstrijd in de halve finale van de Coppa Italia eindigde in Milaan door een goal van de Portugees in blessuretijd in 1-1. Milan, dat met Zlatan Ibrahimovic in de basis aan het duel begon, pakte een kwartier na rust via Ante Rebic de leiding. Het antwoord kwam in de 91e minuut van Ronaldo, die raak schoot uit een strafschop. De 35-jarige Ronaldo had ook een bijdrage in het veroorzaken van de penalty. Davide Calabria toucheerde de bal met zijn hand nadat Ronaldo met een omhaal het doel van Gianluigi Donnarumma onder vuur nam. Scheidsrechter Paolo Valeri wuifde de handsbal in eerste instantie nog weg, maar na tussenkomst van de VAR werd de bal alsnog op de stip gelegd.(NU)…[+]