Ronaldo opnieuw goud waard voor United in CL, Danjuma scoort weer

ronaldo

Cristiano Ronaldo is dinsdag opnieuw van doorslaggevende waarde geweest voor Manchester United in de Champions League. Met een doelpunt in de extra tijd tegen Atalanta redde de 36-jarige Portugees een punt voor de ploeg van de geplaagde manager Ole Gunnar Solskjaer: 2-2. Manchester United begon slecht aan het duel in Bergamo. Na twaalf minuten spelen kwam Atalanta op voorsprong door een blunder van David de Gea. De Spaanse doelman van Manchester United wist een houdbaar schot van Josip Ilicic niet te keren: 1-0. Op slag van rust kwam Manchester United langszij. Na een fraaie aanval legde Bruno Fernandes de bal met zijn hak klaar voor Ronaldo, die van dichtbij niet faalde en zijn 139e doelpunt in de Champions League maakte.(NU)…[+]