Spanje ontsnapt aan blamage in Georgië, assist Ibrahimovic bij zege Zweden

spanje

Spanje is zondag ontsnapt aan puntenverlies in de kwalificatiereeks voor het WK van 2022. De ploeg van bondscoach Luis Enrique won dankzij een treffer in blessuretijd met 1-2 bij Georgië. Zlatan Ibrahimovic hielp Zweden met een assist aan een zege en ook Frankrijk en Italië wonnen. Spanje kwam vlak voor rust op achterstand in Georgië door een schuiver in de rechterhoek van Khvicha Kvaratskhelia. Tien minuten na rust bracht Ferrán Torres de bezoekers uit een voorzet van Jordi Alba langszij. De wereldkampioen van 2010 leek op het tweede puntenverlies in deze WK-kwalificatiereeks af te stevenen, maar in de tweede minuut van de blessuretijd bezorgde invaller Dani Olmo zijn ploeg met een afstandsschot toch nog de drie punten. Kort daarna kreeg Levan Shengelia nog rood bij Georgië.(NU)…[+]