Sparta-doelman Coremans teleurgesteld in zichzelf na uitdelen kopstoot

sparta

Sparta-doelman Tim Coremans is zondag na afloop van het duel met FC Groningen (2-0-verlies) vooral teleurgesteld in zichzelf. De sluitpost deelde in de slotfase een kopstoot uit aan Kaj Sierhuis en moest met rood vertrekken.

“Ik ben enorm teleurgesteld, vooral in mezelf”, zei Coremans bijĀ RTV Rijnmond. “Ik wilde me omdraaien, maar hij stond dichterbij dan ik had verwacht. Vervolgens kom ik met mijn hoofd tegen zijn hoofd aan. Als de scheidsrechter fluit, weet je hoe laat het is.”

Groningen kreeg na de overtreding van Coremans een strafschop, die werd benut door Charlison Benschop. Een paar minuten eerder had Sierhuis de score geopend in het Hitachi Capital Mobility Stadium. Kort na rust kreeg Sparta uit een penalty de kans om op voorsprong te komen, maar Bryan Smeets moest zijn meerdere erkennen in Groningen-doelman Sergio Padt.”Of het nou 1-0 of 2-0 is, na afloop maakt die uitslag voor mij ook niet meer uit. Ik ga met een heel slecht gevoel de bus in. Ik schrok er zelf ook van. Niet van mijn actie, maar wel van dat ik hem raak. Ik moet mij niet zo laten provoceren.”(NU)…[+]