Suarez en Messi buigen achterstand Barça tegen Alaves om in nipte zege

suarez

FC Barcelona is in de thuiswedstrijd tegen Alaves ternauwernood ontsnapt aan puntenverlies. De koploper van de Primera Division boog zondag in de laatste twintig minuten een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning. Luis Suarez en Lionel Messi namen Barcelona diep in de tweede helft bij de hand. De Uruguyaan schoot in de 71e minuut op aangeven van Andres Iniesta via de hand van ploeggenoot Gerard Pique en een speler van Alaves raak. Messi maakte er met een fraaie vrije trap zes minuten voor tijd 2-1 van.

Alaves was halverwege de eerste helft op voorsprong gekomen. In de 23e minuut gleed oud-Feyenoorder John Guidetti de bal met het nodige geluk in de korte hoek. De Baskische club won vorig seizoen nog in de competitie in Camp Nou, maar kon die stunt deze keer niet herhalen.(NU.nl)…[+]