Tiger Woods tevreden met pijnvrije rentree op golfbaan

tiger

Tiger Woods kijkt tevreden terug op zijn rentree. De 42-jarige Amerikaan speelde op het Farmers Insurance Open zijn eerste wedstrijd sinds bijna een jaar en bleef vrij van blessures. Woods eindigde bij het toernooi in Californië zondag op de 23e plaats. De veertienvoudig majorwinnaar presteerde stabiel, al was het voor hem het belangrijkste dat hij na jaren blessureleed zonder pijn kon spelen.

“Ik heb geen enkel probleem gehad met mijn lichaam”, zei Woods opgelucht. “Het is fijn om weer een toernooi te hebben gespeeld en te zien dat ik het nog steeds kan.”

De voormalig nummer één van de wereld wil het seizoen voorzichtig opbouwen. Woods, die lang kampte met een rugblessure en problemen in de privésfeer, hoopt begin april van de partij te zijn op de Masters in Augusta. “Ik heb nog niet naar mijn schema voor de rest van het jaar gekeken. Eerst wilde ik zien hoe dit toernooi zou verlopen zodat ik kon kijken waar ik sta”, zei Woods. “Het is mooi dat ik dit achter de rug heb.” “Ik heb deze week hard geknokt en dat is goed geweest. Nu ga ik op de training verder werken aan mijn swing, want die ging soms niet helemaal lekker.”(NU.nl)…[+]