Tottenham Hotspur boekt moeizame thuiszege op Crystal Palace

tottenham

Tottenham Hotspur heeft zondagmiddag in de Premier League een moeizame overwinning geboekt op Crystal Palace. Het elftal van manager Mauricio Pochettino won op Wembley met 1-0. Heung-Min Son zorgde halverwege de tweede helft voor het enige doelpunt van de wedstrijd. De Zuid-Koreaan vond het net met een schot van de rand van het zestienmetergebied.

De Spurs hadden het behoorlijk lastig met Crystal Palace. In negentig minuten produceerde de thuisploeg slechts twee schoten tussen de palen. Bij de bezoekers verzuimden Andros Townsend, Wilfried Zaha en Luka Milivojevic de kansen te benutten.

Michel Vorm ontbrak bij Tottenham. De doelman, die is geselecteerd voor het Nederlands elftal, zou aanvankelijk de geblesseerde Hugo Lloris vervangen, maar liep zaterdag op de laatste training zelf een lichte knieblessure op. Bij Crystal Palace deed Timothy Fosu-Mensah de hele wedstrijd mee en bleef Jairo Riedewald op de bank.(NU.nl)…[+]