Tottenham speelt gelijk bij Chelsea en blijft koploper, Arsenal thuis onderuit

tottenham

Tottenham Hotspur heeft zondag de koppositie in de Premier League weten te behouden dankzij een 0-0-gelijkspel in de topper tegen Chelsea. Arsenal ging thuis met 1-2 onderuit tegen Wolverhampton Wanderers en Manchester United boog tegen Southampton een 2-0-achterstand om in een 2-3-overwinning. Steven Bergwijn stond in de basis bij Tottenham en was in de negende minuut dicht bij de openingstreffer tegen Chelsea. De Oranje-international, die in de slotfase werd gewisseld, schoot net over vanaf de rand van het zestienmetergebied. Kort daarna vond Timo Werner via de binnenkant van de paal op fraaie wijze het net namens de thuisploeg, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. In het vervolg van de eerste helft stichtten beide ploegen nauwelijks gevaar.(NU)…[+]