Tottenham vergroot druk op concurrentie

tottenham

Tottenham Hotspur heeft zondag in de Engelse voetbalcompetitie met 2-1 gewonnen van Southampton. Christian Eriksen zorgde met een afstandsschot voor de 1-0. De laatste weken trefzekere Dele Alli vergrootte na een half uur spelen de voorsprong uit een strafschop. James Ward-Prowse scoorde vlak na rust tegen namens Southampton.

Bij Tottenham, tweede in de Premier League, mocht de Nederlandse aanvaller Vincent Janssen vijf minuten voor tijd invallen. De ploeg van Mauricio Pochettino kwam door de zege op 59 punten, op tien punten achterstand van koploper Chelsea, en vergrootte de druk op de concurrentie in strijd om de tweede plek. Nummer drie Manchester City kan zondagavond weer op gelijke hoogte komen, maar speelt de lastige wedstrijd tegen Liverpool, dat vierde staat…[+]