Tottenham wint bij rentree Janssen, Long maakt snelste PL-goal ooit

tottenham

Tottenham Hotspur, de Champions League-tegenstander van Ajax in de halve finale van de Champions League, heeft dinsdag een nipte zege geboekt bij de rentree van Vincent Janssen. Bij Watford-Southampton maakte Shane Long de snelste Premier League-goal ooit.

Tottenham verstevigde de derde plek in de Premier League ternauwernood. Een doelpunt van Christian Eriksen in de 88e minuut leidde tot een 1-0-thuiszege op Brighton & Hove Albion, waar Jürgen Locadia de hele wedstrijd meedeed. Bij de ‘Spurs’ maakte Vincent Janssen tien minuten voor tijd zijn rentree. De oud-spits van AZ, wiens situatie in Londen al lange tijd uitzichtloos is, maakte zijn eerste minuten in de Premier League sinds 20 augustus 2017.

Ver achter titelkandidaten Liverpool en Manchester City heeft Tottenham nu de derde plek in handen met 70 punten uit 35 duels. De ploeg van manager Mauricio Pochettino is drie punten los van Chelsea, dat maandag op 2-2 bleef steken tegen Burnley.(NU)…[+]