Tottenham wint eenvoudig bij Cardiff, herstel Arsenal tegen Fulham

tottenham

Tottenham Hotspur heeft zich in de Premier League op plek twee genesteld. De Londense formatie was in Wales met 0-3 te sterk voor Cardiff City. Eerder op dinsdag klopte Arsenal Fulham (4-0) en versloeg Leicester City Everton (0-1). De ‘Spurs’ hadden er tegen het laaggeklasseerde Cardiff zin in, want al binnen 26 minuten was de eindstand bereikt.

Harry Kane opende in de derde minuut op gelukkige wijze de score. De spits kreeg de bal tegen zich aan gespeeld en zag die in het doel belanden. De Engelsman heeft nu gescoord tegen alle 28 ploegen waartegen hij in de Premier League speelde. Oud-Ajacied Christian Eriksen verdubbelde tien minuten later de score met een bekeken doelpunt. Hij speelde zich knap vrij en schoot de bal in de hoek. Via Son Heung-min werd het nog voor rust 0-3.(NU)…[+]