United grijpt naast CL-ticket, Chelsea neemt derde plek over van Tottenham

united

Manchester United heeft zondag met een 1-1-gelijkspel bij hekkensluiter Huddersfield Town dure punten laten liggen in de Premier League. Chelsea nam dankzij een 3-0-thuiszege op Watford de derde plaats over van Tottenham Hotspur en Arsenal kwam thuis niet verder dan 1-1 tegen Brighton & Hove Albion.

In het Kirklees Stadium kwam Manchester United na acht minuten op voorsprong tegen het al gedegradeerde Huddersfield Town via een doelpunt van Scott McTominay. Doelman Jonas Lössl ging daarbij ernstig in de fout, want hij liet het schot van McTominay door zijn benen glippen. Paul Pogba was kort voor rust met een kopbal op de lat dicht bij de 0-2. Vroeg in de tweede helft viel Alexis Sánchez geblesseerd uit bij United. De Chileen werd vervangen door Tahith Chong. Met de Nederlander in de ploeg moesten de bezoekers na een uur spelen echter de gelijkmaker incasseren. Isaac Mbenza vond het net uit een razendsnelle counter van Huddersfield.(NU)…[+]