United wint met invaller Van de Beek bij PSG, assist Vilhena bij Krasnodar

united

Manchester United is aan het Champions League-seizoen begonnen met een verrassende uitzege op Paris Saint-Germain. Met Donny van de Beek als invaller werd dinsdag met 1-2 gewonnen van de verliezend finalist van afgelopen seizoen. Tonny Vilhena was met een assist belangrijk voor FC Krasnodar. Het winnende doelpunt van United werd drie minuten voor tijd gemaakt door Marcus Rashford. Hij schoof de bal op aangeven van Paul Pogba in de verre hoek. Van de Beek kwam pas een minuut na de 1-2 in het veld. Manchester United kwam halverwege de eerste helft voor het eerst op voorsprong. Bruno Fernandes zag zijn penalty in eerste instantie gekeerd worden door Keylor Navas, maar had het geluk dat de doelman te vroeg van zijn lijn was gekomen. In de herkansing schoot de Portugees alsnog raak.(NU)…[+]