Van Bronckhorst vindt dat Feyenoord constanter moet zijn in Eredivisie

bronckhorst

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst eist meer van zijn spelers. Hij vindt dat de wisselvalligheid eruit moet om dit seizoen nog positief af te kunnen sluiten.

“Ik vind dat wij constanter moeten zijn en de punten moeten halen. Iedereen schrijft dat wij de derde plek al in handen hebben, maar dat is niet het geval, met AZ achter ons”, aldus Van Bronckhorst vrijdag op zijn persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd van zaterdag tegen De Graafschap.¬†“De matige resultaten zijn er altijd geweest, maar het moet niet normaal zijn. Als je echt top bent en top wil zijn, mag dit niet gebeuren. Wij hebben te vaak moeten reageren op uitslagen. Dat moet veel minder zijn. Wij moeten een reeks neer kunnen zetten.”¬†Feyenoord verloor vorige week een week na de imponerende 6-2-zege op aartsrivaal Ajax verrassend met 2-1 van Excelsior en dat zorgde voor de nodige verbazing in Rotterdam-Zuid.

Zo zei Van Persie dat hij het ook allemaal niet meer begreep en het echt bizar en ongelooflijk vond dat zijn ploeg drie punten verspeelde in het Van Donge & De Roo Stadion.(NU)…[+]