Van Persie leidt Feyenoord met twee treffers langs NAC Breda

van persie

Feyenoord heeft zondag een eenvoudige overwinning geboekt in de Eredivisie. De Rotterdammers waren thuis mede dankzij twee doelpunten van Robin van Persie met 4-2 te sterk voor het laaggeklasseerde NAC Breda. De 35-jarige Van Persie opende halverwege de eerste helft de score, maar Gianluca Nijholt maakte nog voor rust gelijk uit een strafschop. NAC-doelman Benjamin van Leer zette Feyenoord met een eigen doelpunt daarna ongelukkig op 2-1.

Via treffers van opnieuw Van Persie en Tonny Vilhena liep Feyenoord uit naar 4-1, waarna Mitchell te Vrede er in de slotfase nog 4-2 van maakte. Door de zege komt Feyenoord op de derde plaats in de Eredivisie. De Rotterdammers verzamelden in vier duels negen punten. NAC staat zestiende, met drie punten.(NU)…[+]