Verstappen: ‘Heb vertrouwen in project dat we met Honda zijn aangegaan’

verstappen

Max Verstappen weigert negatief te doen over de seizoensstart van Red Bull Racing. De Oostenrijkse renstal wist dit seizoen nog geen race te winnen en lijkt de aansluiting met Mercedes en in mindere mate Ferrari te verliezen. “We weten allemaal dat het beter moet, maar ik heb vertrouwen in het project dat we samen met Honda zijn aangegaan”, zegt Verstappen tegen Motorsport.com.

“We moeten gewoon hard aan het werk om onze performance te verbeteren en dan zien we wel hoe het in de komende races gaat. Als we iets meer vermogen krijgen en de auto iets beter in balans weten te brengen, dan is de situatie gelijk heel anders.”

Verstappen presteert met een vierde plaats en 88 punten in de WK-stand nog naar behoren, maar zijn teamgenoot Pierre Gasly valt met een zesde plaats en 36 punten behoorlijk tegen. De 21-jarige Limburger lijkt desondanks geen kans meer te maken op de wereldtitel. Zijn achterstand op leider Lewis Hamilton van Mercedes, die vijf van de zeven races won, bedraagt al 74 punten.(NU)…[+]