Wenger bekritiseert arbitrage opnieuw na gelijkspel tegen Chelsea

wegner

Arsène Wenger heeft woensdag na het 2-2 gelijkspel tegen Chelsea opnieuw kritiek geleverd op de arbitrage. Er loopt al een strafzaak tegen de manager van Arsenal na een eerder incident met een scheidsrechter. Wenger noemde strafschop die Chelsea in het Emirates Stadium kreeg “een farce”. “Als je hiervoor een strafschop geeft, kun je er tien per wedstrijd geven”, oordeelde de Franse trainer. Scheidsrechter Anthony Taylor gaf Chelsea in de tweede helft een strafschop na licht contact tussen Arsenal-verdediger Hector Bellerin en Chelsea-aanvaller Eden Hazard. De ‘Blues’ kwamen via Hazard op 1-1 uit de betwiste penalty en zouden later de leiding nemen. In blessuretijd zorgde Bellerin nog voor de gelijkmaker (2-2). “We wisten dat dit kon gebeuren”, zei Wenger. “We moeten er maar mee om zien te gaan.”(NU.nl)…[+]