Zidane hoeft geen versterkingen ondanks nieuwe domper met Real Madrid

zidane

Ook na het 2-2 gelijkspel tegen Celta de Vigo houdt Zinedine Zidane vertrouwen in de spelersgroep van Real Madrid. De Fransman vraag niet om winterse versterkingen.

 “Op dit moment heb ik geen nieuwe spelers nodig”, zei Zidane, die met Real liefst zestien punten achterstand heeft op koploper FC Barcelona, dat wel een wedstrijd meer gespeeld heeft. “We zullen zien wat er gebeurt tot 31 januari, maar ik ben tevreden met de huidige selectie.” De ‘Koninklijke’ won slechts drie van zijn laatste acht competitieduels en staat op een teleurstellende vierde plaats. Na het gelijkspel in Vigo bracht clubvoorzitter Florentino Perez een bezoek aan de kleedkamer. “Hij was daar om de spelers een hart onder de riem te steken. Dat is alles”, verklaarde Zidane.

De Franse trainer, die vorig jaar kampioen werd met Real en de afgelopen twee jaar de Champions Leaugue veroverde, kondigde aan het puntenverlies uitgebreid te gaan analyseren. “We moeten onze prestatie diepgaand onderzoeken. We maakten erg veel fouten, vooral in de tweede helft. Dat mag niet meer gebeuren, we moeten constanter worden.”(NU.nl)…[+]