Zidane hoopt dat pijnlijk verlies tegen Shakhtar niet doorwerkt in ‘Clásico’

zidane

Zinédine Zidane heeft woensdagavond de verantwoordelijkheid op zich genomen voor de 2-3-nederlaag van Real Madrid tegen Shakhtar Donetsk in de Champions League. De trainer hoopt dat de pijnlijke nederlaag geen gevolgen gaat hebben voor ‘El Clásico’ van zaterdag. “We kwamen vandaag op alle fronten tekort. Het belangrijkste was een compleet gebrek aan vertrouwen”, zei Zidane op de persconferentie na de wedstrijd in Estadio di Stéfano, het trainingscomplex waar Real Madrid zijn thuiswedstrijden speelt tot de verbouwing van Bernabeú afgerond is.

De thuisploeg keek tegen Shakhtar bij rust tegen een 0-3-achterstand aan. In de tweede helft kwamen de Spanjaarden nog terug tot 2-3, waarna de gelijkmaker van Federico Valverde na ingrijpen van de VAR werd afgekeurd wegens buitenspel.(NU)…[+]