Atlético verspeelt zege in extra tijd, Mourinho verder onder druk bij Roma

atletico

Atlético Madrid heeft zondag op pijnlijke wijze twee punten verspeeld in La Liga. Het Valencia van Jasper Cillessen pakte een punt door twee goals in blessuretijd: 3-3. In Italië ging José Mourinho weer onderuit met AS Roma (3-2 tegen Venezia) en bleef Napoli steken op 1-1 tegen Hellas Verona. Hugo Duro was de kwelgeest voor Atlético in het uitduel met Valencia. De invaller scoorde in de 92e en de 96e minuut, waardoor de Madrilenen een 1-3-voorsprong weggaven. Luis Suárez opende in de 35e minuut de score. Hij liet doelman Cillessen kansloos met een bekeken schot in de verre hoek, dat via de binnenkant van de paal het doel inrolde: 0-1. Kort na de rust kwam Valencia op gelijke hoogte dankzij een treffer van Stefan Savic in eigen doel: 1-1. (NU)…[+]