Chelsea wint derby van Tottenham, United ontsnapt in slot met gemiste penalty

chelsea

Chelsea heeft zondag de derby van Tottenham Hotspur gewonnen. Zonder bankzitter Hakim Ziyech waren ‘The Blues’ met 0-3 te sterk voor ‘Spurs’. Manchester United ontsnapte in een spectaculaire slotfase aan puntenverlies tegen West Ham United, nadat Cristiano Ronaldo opnieuw gescoord had voor de Engelse recordkampioen. Na een doelpuntloze eerste helft zonder grote kansen was het Thiago Silva die na rust de ban brak in het Tottenham Hotspur Stadium. De 36-jarige Braziliaan kopte uit een hoekschop van Marcos Alonso binnen. N’Golo Kanté verdubbelde een kleine tien minuten later met een zeldzaam doelpunt de voorsprong voor de bezoekers. De middenvelder zag zijn schot via een verdediger van Tottenham Hotspur en de binnenkant van de paal achter Hugo Lloris belanden.(NU)…[+]