El Ghazi helpt Aston Villa met twee treffers aan zege in League Cup

el ghazi

Aston Villa heeft dinsdagavond mede dankzij Anwar El Ghazi de derde ronde van de League Cup bereikt. De Nederlander maakte twee doelpunten tegen Barrow AFC, dat uitkomt in de League Two. De 26-jarige El Ghazi tekende in de 24e minuut voor de 0-2 in Barrow door een penalty te benutten. Hij verraste keeper Paul Farman met een panenka. De oud-Ajacied vergrootte de marge in de blessuretijd van de eerste helft naar drie. Met zijn twee treffers gaf El Ghazi een goed vervolg aan zijn sterke seizoensstart. De tweevoudig international kwam zaterdag ook al tot scoren in de Premier League-wedstrijd tegen Newcastle United (2-0-winst). Hij zit overigens niet in de voorselectie van Louis van Gaal voor de komende WK-kwalificatieduels van Oranje.(NU)…[+]