Feyenoord lijdt pijnlijk verlies tegen Lazio en kent slechte start van Europa League

feyenoord verliest

Feyenoord is donderdag slecht begonnen aan het seizoen in de Europa League. De ploeg van trainer Arne Slot leed een pijnlijke nederlaag tegen Serie A-club Lazio: 4-2. Feyenoord werd vanaf de aftrap in Rome overklast door Lazio en keek na 28 minuten al tegen een 3-0-achterstand aan. Luis Alberto opende na vier minuten al de score voor de nummer negen van de Serie A, waarna Felipe Anderson en Matías Vecino trefzeker waren. Na rust kwam Feyenoord beter in de wedstrijd, maar tot grote kansen leidde dat niet voor de Eredivisie-club. Vervolgens werd de afgang voor de Rotterdammers helemaal compleet met de 4-0 van Vecino. De 4-1 van Santiago Giménez uit een strafschop en de fraaie 4-2 van Oussama Idrissi waren een doekje voor het bloeden voor de bezoekers.(NU)…[+]