Feyenoord speelt gelijk tegen ADO in oefenwedstrijd over 120 minuten

feyenoord

Feyenoord is er zondag niet in geslaagd om de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag te winnen. De ploeg van coach Arne Slot speelde in De Kuip in een duel over 120 minuten – een vooraf afgesproken tijdsduur – met 1-1 gelijk tegen de Hagenaars. Robert Bozeník opende in de 78e minuut de score voor Feyenoord. De Slowaak benutte een strafschop nadat Marouan Azarkan naar de grond was gegaan in het zestienmetergebied. Eerder in de wedstrijd was Bozeník al dicht bij een treffer, maar toen schoot hij op de lat. Na een uur spelen werd het aluminium ook geraakt toen ADO-verdediger Jamal Amofa de bal bij een hoekschop bijna in eigen doel werkte. In de 98e minuut zorgde invaller Yahya Boussakou voor de gelijkmaker. De aanvaller schoot de bal in de korte hoek na een lange pass van Jonathan Mulder. Dylan Vente raakte daarna nog de paal namens de thuisploeg, maar er werd niet meer gescoord.(NU)…[+]