Gehavend Feyenoord sluit hectische week af met zege op Fortuna Sittard

feyen

Feyenoord heeft zondag in de Eredivisie met 2-0 gewonnen van Fortuna Sittard. Trainer Dick Advocaat miste door een corona-uitbraak op de club verschillende spelers, maar zag zijn ploeg toch winnen. Bryan Linssen kopte kort na rust de 1-0 achter doelman Yanick van Osch en Steven Berghuis bepaalde de eindstand tien minuten voor tijd door af te ronden uit een counter. Feyenoord moest het vanwege de corona-uitbraak stellen zonder onder anderen Luis Sinisterra, Orkun Kökçü en Marcos Senesi. Ook Lucas Pratto maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie. Voor Feyenoord was de zege op Fortuna een welkome opsteker nadat er in de afgelopen zes duels slechts één keer werd gewonnen. De Rotterdammers hebben de punten hard nodig in de strijd om Europees voetbal.(NU)…[+]