Ibrahimovic scoort bij rentree voor Milan, Real wint bij terugkeer in Bernabéu

Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring for Paris Saint Germain against St Etienne.

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn rentree bij AC Milan zondag opgeluisterd met een doelpunt. De Zweed maakte de tweede goal in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Lazio. In Spanje won Real Madrid bij de terugkeer in Estadio Santiago Bernabéu en ontsnapte Atlético Madrid bij de rentree van Antoine Griezmann. Ibrahimovic kwam na een uur spelen in het veld bij Milan. De 39-jarige spits was vier maanden uit de roulatie door een knieblessure en miste hierdoor het EK. Binnen zeven minuten vond Ibrahimovic met een intikker het net in San Siro. Hij was het eindstation van een fraaie aanval van Milan. Vlak voor rust had Rafael Leão de score geopend en in de blessuretijd van de eerste helft miste Franck Kessié een penalty voor de thuisploeg.(NU)…[+]