Klopp schrikt van afstraffing Liverpool: ‘Volgende tegenstander lacht zich rot’

Klopp eist verbeteringen

Liverpool-manager Jürgen Klopp is geschrokken van de afstraffing van zijn ploeg bij Napoli. ‘The Reds’ gingen woensdag in het eerste duel van het nieuwe Champions League-seizoen kansloos onderuit: 4-1. “Met Alisson Becker in het doel moet je wel heel slecht zijn om drie doelpunten in één helft te incasseren”, begon Klopp voor de camera van BT Sport na de oorwassing in Stadio Diego Armando Maradona. Dinsdag wacht Liverpools volgende duel in groep A al: dan komt Ajax, dat Rangers met 4-0 versloeg, op bezoek op Anfield. Liverpool, vorig jaar nog finalist in het miljoenenbal, keek in Napels al na 45 minuten tegen een 3-0-achterstand aan. Slechts twee minuten na rust kreeg de Premier League-ploeg ook de 4-0 tegen, waarna een grotere nederlaag in het restant van het duel werd voorkomen.(NU)…[+]