Lewandowski zet Bayern onder druk: ‘Ik wil niet meer voor deze club spelen’

lewandi

Robert Lewandowski heeft het bestuur van Bayern München maandag verder onder druk gezet om een vertrek af te dwingen. De Poolse spits, die eerder een vertrekwens had ingediend, weigert nog langer voor de Duitse kampioen te spelen. “Mijn tijdperk bij Bayern München zit erop. Ik zie geen mogelijkheden meer om nog langer voor deze club te spelen”, zei Lewandowski op een persconferentie van de Poolse nationale ploeg. Lewandowski bereidt zich met Polen voor op vier wedstrijden in de Nations League, waaronder één tegen het Nederlands elftal. “Na alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd, kan ik me geen goed vervolg van de samenwerking voorstellen. Bayern is een serieuze club en ik hoop dat ze me niet gaan tegenhouden, ook al kunnen ze dat vanwege het contract wel doen. Ik wil niet meer voor deze club spelen.(NU)…[+]