Liverpool komt zonder Van Dijk terug van achterstand en verslaat AC Milan

liverpool achterstand

Liverpool is woensdag goed begonnen aan de groepsfase van de Champions League. Zonder Virgil van Dijk won de ploeg van manager Jürgen Klopp met 3-2 van AC Milan. Halverwege keken ‘The Reds’ nog tegen een 1-2-achterstand aan op Anfield. De andere wedstrijd in groep B, Atlético Madrid-FC Porto, eindigde in 0-0. Klopp gunde de dertigjarige Van Dijk rust tijdens het eerste Champions League-duel van het seizoen. De Nederlandse verdediger bleef de volledige wedstrijd op de bank bij de thuisploeg. Zonder Van Dijk kwam Liverpool al na negen minuten op voorsprong door een eigen goal van Fikayo Tomori. Ante Rebic en Brahim Díaz zorgden ervoor dat de bezoekers uit Milaan toch nog met een voorsprong gingen rusten.(NU)…[+]