Memphis valt geblesseerd uit bij gelijkspel Barcelona, Sevilla pakt CL-ticket

memphis

Memphis Depay is zondag geblesseerd uitgevallen in de uitwedstrijd van FC Barcelona tegen Getafe (0-0). De Oranje-international moest zich in de tweede helft laten vervangen. Sevilla pakte dankzij een 1-1-gelijkspel bij Atlético Madrid het laatste Champions League-ticket in La Liga. Memphis ging een kleine twintig minuten voor tijd naar de kant. De aanvaller had last van zijn rib en werd vervangen door Luuk de Jong. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure van Memphis is. Barcelona, dat al zeker is van een Champions League-ticket voor volgend seizoen, kon nauwelijks gevaar stichten bij Getafe. De ploeg van coach Xavi creëerde in de hele wedstrijd geen enkele grote kans. Frenkie de Jong ontbrak door een schorsing bij Barcelona. In blessuretijd maakte de negentienjarige verdediger Mika Marmol zijn debuut bij de Catalanen. (NU)…[+]