Messi leidt Argentinië naar ruime zege op Suárez en Uruguay in WK-kwalificatie

messi

Lionel Messi heeft Argentinië in de nacht van zondag op maandag (Nederlandse tijd) aan een 3-0-zege op Uruguay geholpen in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie. De aanvaller maakte het eerste doelpunt en was ook betrokken bij de andere twee goals. Messi brak na 38 minuten op bijzondere wijze de ban in Buenos Aires. De 34-jarige sterspeler van de Argentijnen gaf met buitenkant links een voorzet op Nicolás González, maar de indraaiende bal werd niet getoucheerd en belandde achter de uitgekomen doelman Fernando Muslera in de verre hoek. Vlak voor rust werd het ook nog 2-0. Na een pass van Messi kwam de bal via Martínez in de voeten van Rodrigo De Paul en die schoof binnen. In de 62e minuut zorgde Martínez zelf voor het slotakkoord door van dichtbij binnen te tikken.(NU)…[+]