Rangers geeft vlak voor tijd zege uit handen tegen eeuwige rivaal Celtic

rangers
Rangers FC heeft maandag in de 432e editie van de ‘Old Firm’ gelijkgespeeld tegen Celtic. Op het eigen Ibrox gaf de ploeg van manager Michael Beale de zege in de slotfase uit handen in de wedstrijd in de Schotse Premier League: 2-2. Celtic-aanvaller Daizen Maeda opende al na vijf minuten de score. Een verkeerde terugspeelbal van Alfredo Morelos op James Tavernier belandde voor de voeten van de Japanner, die van dichtbij binnentikte. Vlak voor rust leek Morelos zijn fout te herstellen, maar zijn kopbal uit een hoekschop vloog net naast. Na slechts twee minuten in de tweede helft kwam Rangers langszij via een treffer van Ryan Kent. De Engelse aanvaller krulde de bal binnen na goed voorbereidend werk van Fashion Sakala.(NU)…[+]