Real begint seizoen overtuigend, Benfica tankt vertrouwen voor duel met PSV

real madrid

Real Madrid heeft zaterdag een goede start van het seizoen in La Liga beleefd. ‘De Koninklijke’ was met 1-4 te sterk voor Deportivo Alavés. In de Portugese competitie werkte Benfica een geslaagde laatste test af voor de belangrijke wedstrijd tegen PSV van woensdag. Alavés en Real scoorden voor rust niet, maar in de tweede helft trok de ploeg van coach Carlo Ancelotti de wedstrijd naar zich toe. In iets meer dan een kwartier scoorden Karim Benzema (twee keer) en Nacho. Een antwoord van Alavés volgde snel toen ex-Feyenoorder John Guidetti werd neergelegd door keeper Thibaut Courtois en Joselu de toegekende strafschop benutte, maar dichterbij kwam de thuisclub niet. In de extra tijd bepaalde Vinícius Júnior de eindstand.(NU)…[+]