Suárez helpt nieuwe club Grêmio direct aan prijs met hattrick bij debuut

suarez
Luis Suárez heeft woensdag van zich doen spreken bij zijn debuut voor Grêmio. De Uruguayaanse spits hielp de Braziliaanse topclub met een hattrick aan een prijs. Suárez stond in de basis in de wedstrijd tegen São Luiz om de Recopa Gaúcha en had de hattrick in de eerste helft al te pakken. De 35-jarige oud-Ajacied scoorde in de 5e, 32e en 38e minuut. Hij werd ruim tien minuten na rust gewisseld. Grêmio won de wedstrijd met 4-1. De Recopa Gaúcha is een strijd tussen de kampioen en de bekerwinnaar van de Braziliaanse staat Rio Grande do Sul. Op Oudjaarsdag werd bekend dat de transfervrije Suárez voor twee jaar heeft getekend bij Grêmio. Hij speelde de afgelopen maanden voor zijn oude club Nacional in Uruguay, om fit te blijven in de aanloop naar het WK in Qatar.(NU)…[+]