Twee goals Memphis bij zege Lyon, prachtgoal Lang bij rentree baat Club niet

tweede goals

Memphis Depay heeft zondag met twee treffers een belangrijk aandeel gehad in de 3-0-zege van Olympique Lyon op Angers in de Franse Ligue 1. Eerder op de dag liep Club Brugge ondanks een fraaie treffer van de teruggekeerde Noa Lang tegen een nederlaag aan in de Jupiler Pro League-topper tegen Anderlecht: 2-1. De 27-jarige Memphis opende na twintig minuten de score door uit de rebound raak te schieten. Nadat Lucas Paquetá vlak voor rust voor de 0-2 had gezorgd bepaalde Memphis in de slotfase ook de eindstand. De 62-voudig Oranje-international werd diep gestuurd door Paquetá en rondde met een behendige lob fraai af. Voor Memphis was het alweer een tijdje geleden dat hij scoorde voor Lyon in de Ligue 1.(NU)…[+]