Almere City verlengt contract Surinaamse aanvaller Hilterman niet

08-Almere-City-verlengt-contract-van-Surinaamse-aanvaller-Hilterman-niet

VOETBAL – Jeredy Hilterman vertrekt na dit seizoen bij zijn broodheer Almere City. De door Willem II gehuurde spits loopt daardoor transfervrij de deur uit. Dat vertelt technisch directeur Johan Hansma in een podcast aan Omroep Flevoland.
Hilterman speelde vorig seizoen een grote rol in de promotie van Almere City met 14 goals in 36 wedstrijden, terwijl hij niet altijd basisspeler was in het elftal van Alex Pastoor. Met 16 goals in 32 wedstrijden en een aantal cruciale doelpunten is hij ook een erg belangrijke kracht in het elftal van Peter Maes. Of Willem II interesse heeft in een langer verblijf van Hilterman is onbekend.
Het opzeggen van de contract is in de basis een formaliteit en betekent niet per definitie dat de speler na dit seizoen niet meer voor Almere City FC speelt of elders anders. De club in een later stadium nog in gesprek te treden over een langer verblijf in Almere. Los van Hilterman heeft Almere City de contracten van Milan Corryn, Álvaro Peña, Danny Post, José Pascual, Rajiv van La Parra en Marcelencio Esajas niet verlengd.…[+]