Apai aan kop op SML-topscorerslijst

08-Apai-aan-kop-op-SML

VOETBAL – Dimitri Apai van Transvaal staat alleen aan kop op de topscorerslijst van de Suriname Major League. Na acht speelrondes heeft de aanvaller zeven keer het net gevonden.
Afgelopen weekend vond Apai het net wederom. Hij maakte het tweede doelpunt van Transvaal in de ontmoeting tegen Notch. Hij brengt hiermee zijn totaal op zeven doelpunten. Apai deelde de eerste plaats nog met Garvey Kwelling van PVV. De aanvaller van PVV heeft het afgelopen weekend het net niet gevonden en hierdoor staat de speler van Transvaal op de eerste plaats.
Kwelling moet nu de tweede plaatst delen met Romeo Kastiel (Inter Moengo Tapoe) en Quilliano Stedenburg (Robinhood), die beiden zes keer het net hebben gevonden. Kastiel maakte in de ontmoeting tegen Flora het tweede doelpunt van Inter Moengo Tapoe. Stedenburg maakte twee doelpunten tegen Broki.
Hierna volgen Lalanie Tooy (Transvaal), Finidi Misidjan (Notch), Shaquille Petrusi (Flora) en Roche Rosebel (Robinhood) met vier doelpunten. Op Petrusi na hebben de drie andere spelers het net gevonden afgelopen weekend. Misidjan heeft zelf na vijf wedstrijden weer het net kunnen vinden. Na vier speeldagen stond de aanvaller van Notch nog aan kop op de topcorerslijst.…[+]