Chauffeur in bus overvallen door criminelen

01-Vijf-jaar-celstraf-geëist-tegenverdachten-voor-gewapenderoofoverval

PARAMARIBO – Twee rovers zijn woensdagmiddag een bus binnengedrongen, waarbij ze de chauffeur (40) overvielen. Ze maakten een tas buit met daarin SRD 1800, een rijbewijs, een identiteitskaart en een mobiele telefoon.

Het slachtoffer heeft verklaard dat hij een buschauffeur is die heen en weer rijdt tussen Paramaribo en Lelydorp. Op een gegeven moment werd hij beroofd aan de Ladesmastraat. Hij werd onverwachts overvallen door twee criminelen die zijn bus binnenkwamen. Een van hen was gewapend met een mes en bedreigde het slachtoffer om al zijn kostbare spullen af te staan. De rovers wisten de tas met het geld, de telefoon en de documenten buit te maken, waarna ze wegrenden in de richting van de Dr. Sophie Redmondstraat.

Een van de rovers droeg een rode trui en blauwe lange broek, terwijl zijn kompaan gekleed was in een zwarte trui en blauwe lange broek. Ze waren niet gemaskerd. De beroving vond omstreeks 14.30 uur plaats.  Er is aangifte van de beroving gedaan bij de politie. De wetsdienaren zijn bezig met het onderzoek van deze zaak. De verdachten worden nog opgespoord. WJ…[+]