Driejarig meisje vermoedelijk seksueel misbruikt

PARAMARIBO – Een driejarig meisje is vrijdag vermoedelijk seksueel misbruikt. Haar moeder heeft melding gemaakt bij de politie, waarbij zij ook aangifte ter zake verkrachting heeft gedaan. 

Het vermoeden bestaat dat twee minderjarige jongens de seksuele handelingen hebben gepleegd. De moeder vertelde aan de politie dat zij als schoonmaakster op een school werkt. Zij neemt haar dochtertje vaker mee naar haar werkplaats. Toen zij op de school aankwam, plaatste zij haar kind in een van de lokalen, waarna zij een aanvang maakte met schoonmaakwerkzaamheden.

Na een poos kwam zij terug in het lokaal en trof haar dochtertje samen met twee onbekende jongens aan. Zij vermoedde op dat moment niets. Nadat zij klaar was met schoonmaakwerk, verliet zij de werkplaats met haar kind. Thuis aangekomen ontdekte zij onregelmatigheden aan het geslachtsdeel van het meisje. Het vermoeden bestaat dat de twee jongens haar dochtertje hebben misbruikt. De moeder schat dat de jongens zestien jaar oud zijn. De vrouw stapte naar de politie om het geval van het seksueel misbruik te melden. De politie heeft de vrouw gezegd om het kind te brengen voor een medisch onderzoek. Het onderzoek is gaande. WJ