Internationale Vrije Ren Marathon geslaagd

Atletiek-1024x683

ATLETIEK – De Internationale Vrije Ren Marathon die door traveltheguianas is georganiseerd, is geslaagd. Ruim 48 atleten hebben gisteren deelgenomen aan dit evenement, waarbij de start en finish te Cola Kreek waren.

Organisator Dinesh Ramlal zegt dat hem gevraagd werd dit evenement te organiseren in Guyana, Suriname en Frans-Guyana. In Guyana werd dit evenement gehouden  op 12 maart en donderdag was Suriname aan de beurt. Ramlal zegt dat in Guyana 24 internationale lopers hebben deelgenomen en van hen hebben 23 lopers meegedaan aan de marathon van Suriname. Daarnaast hebben 25 lokale lopers meegedaan aan dit evenement. Ramlal is tevreden over het verloop van de marathon. Hij zegt dat de marathon rond half vier in de ochtend is gestart.

De Vrije Ren Marathon van Frans-Guyana wordt zondag gelopen. Ramlal geeft wel aan dat er bij de marathon van Frans-Guyana geen Surinaamse deelnemers zullen zijn wegens visumproblemen. “Ik kan daarom nog niet aangeven hoeveel lopers deel gaan nemen aan de marathon van ons buurland.” Het is verder ook de bedoeling dat de lopers na de marathon van Frans-Guyana, ook mee gaan doen aan de marathon van Trinidad en Tobago. Ramlal kan nog niet zeggen hoeveel personen zullen deelnemen hieraan…[+]