PL biedt ‘dag van liefde’ aan moeders

02-PL

PARAMARIBO – Een dag vol stralende moeders, verrassingen, muziek en liefde. Dit is wat de partij met de sociale kracht, Pertjajah Luhur (PL), heeft aangeboden aan vele moeders op Moederdag. De PL organiseerde afgelopen zondag een groot Moederdag Event in het PL-centrum, waarbij de aanwezige moeders flink in het zonnetje werden gezet. Er was een cookout, waarbij de maaltijden werden bereid door mensen van de PL.

Het evenement werd ook gekenmerkt door een Pasar Malam (braderie), waar de aanwezigen flink konden genieten. De PL-volkswinkel bood extra aantrekkelijke Moederdagkortingen op diverse producten. Daarnaast was er ook een vrouwenbooth met een manicure- en pedicuresalon en een booth voor medische zorg. Ook aan de kinderen was gedacht, zij vermaakten zich met verschillende kinderattracties.
PL-voorzitter Paul Somohardjo kijkt terug op een geslaagde Moederdag ‘event’. Hij benadrukt dat zijn partij de enige is die de moed heeft om zo’n groot evenement te organiseren, waarmee de PL opnieuw haar sociale kracht heeft bewezen. Volgens Somohardjo hebben de moeders genoten van de dag en hebben ook de kinderen een plezierige dag gehad.
Somohardjo benadrukt dat dit evenement niet alleen een Moederdag ‘event’ was, maar tevens een opwarmer naar 25 mei, wanneer ‘de partij die nooit slaapt’ haar verkiezingscampagne zal lanceren. Hij stelt dat de PL op die dag aan de wereld wil laten zien dat ze haar vergane glorie heeft herwonnen en weer is gegroeid. “Als je zegt dat de partij is gegroeid, moet je dat niet alleen met woorden belijden, maar ook met daden tonen”, aldus Somohardjo.
De PL hoopt samen met de ABOP zeker 20 zetels te behalen bij de verkiezingen van 2025, maar Somohardjo erkent dat politiek altijd onvoorspelbaar is. Hij geeft aan dat de samenwerking tussen de PL en ABOP zal worden voortgezet, eraan herinnerend dat deze samenwerking niet in 2020 is ontstaan, maar al tijdens de strijd van Somohardjo en de voorzitter van de ABOP, Ronnie Brunswijk, voor het herstel van de democratie.…[+]