Rozenstruik kan na MMA-succes miljoenen verdienen met boksen

MMA – Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik, de Surinaamse sensatie bekend van zijn spectaculaire knock-outs in de UFC, bevindt zich op een cruciaal moment in zijn loopbaan. De overstap naar professioneel boksen zou voor Rozenstruik een aanzienlijke financiële sprong voorwaarts kunnen betekenen.

Met zijn bijna 36 jaar heeft Rozenstruik reeds een indrukwekkend bedrag van ongeveer USD 266 duizend verdiend in zijn recentste gevecht binnen de UFC tegen de Rus Shamil Gaziev. De bokswereld biedt echter uitzichten op inkomsten die vele malen hoger liggen, met miljoenen dollars in het vooruitzicht per gevecht.

Het pad van Francis Ngannou, een eerdere rivaal van Rozenstruik, toont aan wat mogelijk is na een overstap naar het boksen. Ngannou zou ongeveer 20 miljoen dollar hebben verdiend met zijn bokswedstrijd tegen Anthony Joshua. Gezien Rozenstruiks ervaring in kickboksen en zijn knock-outcapaciteiten, lijkt hij goed gepositioneerd voor succes in de boksring. Voor Rozenstruik is het essentieel om een tegenstander te vinden die niet alleen een uitdagende match biedt, maar die ook het gevecht effectief kan promoten. Zo’n confrontatie zou niet alleen sportief van grote waarde zijn, maar ook financieel uiterst lucratief. Deze overstap biedt Rozenstruik, in de latere fase van zijn vechtsportcarrière, de kans om zijn inkomsten aanzienlijk te verhogen.

Terwijl Rozenstruik nadenkt over het neerleggen van zijn MMA-handschoenen, staat de bokswereld klaar om hem met open armen te ontvangen, beladen met beloftes van zowel roem als fortuin. Deze carrièrestap zou voor Bigi Boi het begin kunnen zijn van een nieuw hoofdstuk, waarin hij niet alleen zijn sportieve erfenis uitbreidt maar ook zijn financiële welzijn voor de toekomst verzekert…[+]